Iemand ECHT verrassen? - Cadeaus, die je Gelukkig maken...

15 jaar DagjeUITcadeau
Bij DagjeUITcadeau
Veilig en vertrouwd kopen
Direct geleverd
Per POST & per E-MAIL
Laagste prijsgarantie
Bij DagjeUITcadeau
Altijd laagste prijsgarantie
Resultaten per pagina
Pagina 1 van 11
Pagina

Eten en varen op de Ribbekesboot!

Een gezellige avond uit, lekker met z'n tweetjes? Dan is deze 3 uur durende rondvaart op de Ribbekesboot zeker iets voor u. Terwijl u geniet van het mooie uitzicht op de prachtige skyline van Antwerpen worden er voor u lekkere, sappige ribbetjes à volonté geserveerd.
€ 60,00
voor 2 personen

Racen in een BMW op een circuit!

Oké... gas los en gaan! Met dit arrangement krijgt u de kans om in een raceklare BMW een aantal rondes los te gaan op een racecircuit naar keuze! U krijgt eerst de theorie uitgelegd, dan rijdt u mee met een ervaren coureur en vervolgens gaat u zelf racen!
150,00
p.p.

Professionele fotoshoot!

Laat super mooie foto's van uzelf of samen met uw vriend(in) maken! De fotograaf begeleidt u volledig om zodoende het fotomodel in u naar boven te halen. Met de juiste pose en tips van de fotograaf zult u blij verrast zijn over het resultaat. Dat beloven schitterende foto's te worden!
€ 70,00
per fotoshoot

Garnalen vissen op de Noordzee!

Gedurende deze vistocht gaat u garnalen vissen op de Noordzee. U vertrekt vanuit de haven van Oostende, waar kustvissers nog dagelijks verse garnalen aanvoeren. De door u gevangen garnalen gaat u ook zelf sorteren, spoelen, koken en... natuurlijk proeven!
€ 35,00
p.p.

"Godfather" diner!

Dineer in een restaurant dat volledig is nagebouwd als een set van de bekende film "The Godfather". Het decor zorgt voor een echte 1940-ambiance. Geniet van een heerlijk 3-gangendiner met een fles Siciliaanse wijn en met muziek van Frank Sinatra en de Rat Pack op de achtergrond!
€ 70,00
voor 2 personen

Overnachten in een boomhut!

Weleens de nacht in een boomhut doorgebracht? Na relaxen in de sauna wordt speciaal voor u het kampvuur aangemaakt. 's Avonds is de boomhut helemaal van u en kunt u zich opmaken voor deze onvergetelijke ervaring! En...'s ochtends kunt u er zelfs voor kiezen om te ontbijten in de boomhut!
€ 199,00
voor 2 personen

Workshop koe knuffelen!

Voel u voor één dag boer of boerin en knuffel met de koeien! U wordt ontvangen met hapjes en drankjes en u krijgt, voorzien van overall, boerenzakdoek en laarzen, een rondleiding over de boerderij. Knuffel de koeien en ervaar de rustgevende werking!
€ 39,50
p.p.

Vespatour door Haspengouw!

Maak een onvergetelijke tocht door Haspengouw op een Vespa! Ontdek samen de betoverende kastelen en de prachtige Haspengouwse vallei. Na de vesparoute geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in het prachtige Kasteel Peten. La Vita è Bella!
€ 159,00
voor 2 personen
Paardrijtocht

Ontspannen paardrijtocht door de natuur!

Onder begeleiding van ervaren ruiters maakt u een 3 uur durende tocht door het Averbode Bos. Geen ervaring met paardrijden? Geen probleem; de tocht is geschikt voor zowel ervaren als onervaren ruiters. Halverwege maakt u een tussenstop om even te genieten van een drankje.
€ 45,00
p.p.

Brunchen in een grot!

In het oudste stukje Nederland, ligt het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Heerlijk verwarmd, geheel in sfeer aangekleed met een gezellig brandende open haard en met meer dan 400 fonkelende kaarsen. Hier staat een super-de-luxe 5-gangen brunch voor u klaar.
€ 70,00
voor 2 personen

Ultimate Race Experience!

Rijden in een Aston Martin, Lamborghini, Porsche, BMW en een Formulewagen? Bovendien ook nog eens driften met een professionele coureur... Welke echte liefhebber van sportwagens en snelheid kan deze verleiding op Circuit Park Zandvoort weerstaan?
€ 395,00
p.p.

Varen en smullen op de Pannenkoekenboot!

Heerlijk onbeperkt pannenkoeken eten. Dat kan op de Pannenkoekenboot! Terwijl u smikkelt van de lekkerste pannenkoeken die u naar eigen wens kunt garneren, kunt u ook genieten van het schitterende uitzicht op de haven van Antwerpen. Hoeveel pannenkoeken kunt u op?
€ 24,00
voor 2 personen

Uniek in heel Europa... Grotbiken!

Op een speciaal voor de grot aangepaste mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel in de Valkenburgse mergelgrotten. Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot.
€ 26,00
p.p.

Een onvergetelijke duo-massage!

Gezellig samen met je partner, vriend of vriendin gemasseerd worden in dezelfde ruimte. Heerlijk samen genieten van een ontspannende massage in alle rust en warmte. Doordat jullie je in dezelfde ruimte bevinden, wordt het extra gezellig en bijzonder om samen even te relaxen! Locatie: Nijlen
€ 90,00
voor 2 personen

Dineren met je handen in klein Ethiopië!

Wilt u dineren op een wel heel originele manier? In dit Ethiopisch restaurant geniet u van een overheerlijk vis-, vlees-, of vegetarisch menu! U eet geheel volgens Ethiopische gebruiken, dat betekent met uw handen en uit een "messob". Laat u verrassen en maak kennis met Ethiopië!
€ 28,00
voor 2 personen
Pagina 1 van 11
Pagina